Celek Litoměřic prošel v létě velkou obměnou a na jejich výkonech je to znát. Momentálně okupují se dvěma výhrami na kontě šesté místo.

„Podle mých informací Litoměřice letos, díky jejich spolupráci se Spartou, poskládaly velmi silný tým. Mají tam mladé ambiciózní kluky a podle výsledků to vypadá, že nás čeká velice těžký a nepříjemný soupeř," uvědomuje si havlíčkobrodský trenér Karel Dvořák.

Ten má jasné také o tom, jakým způsobem musí jeho svěřenci do souboje nastoupit. „Musíme hrát dobře z obrany. Když budeme dobře bránit a bude fungovat součinnost celé pětky, potom můžeme chodit do rychlých brejků," spřádá taktické plány zkušený kouč.

V posledních dvou zápasech se hokejistům Havlíčkova Brodu příliš nedařilo. V duelu s Hradcem Králové získali bod, s Mostem sice vyhráli, ale výkon příliš přesvědčivý nebyl. „Možná je dobře, že jsme si to takhle museli ubojovat. Ukázala se naše morálka a vnitřní síla. Doufám, že se naši střelci probudí a budou důraznější v předbrankovém prostoru," tvrdí brodský lodivod.

Hokejové menu
I. liga, 4. kolo
Sobota od 17.00: Hradec Králové – Most, Litoměřice – HAVLÍČKŮV BROD, Šumperk – Beroun, Benátky nad Jizerou – Písek, Kadaň – Mladá Boleslav. Od 17.30: JIHLAVA – Olomouc, TŘEBÍČ – Ústí nad Labem.
II. liga – skupina Střed, 3. kolo
Sobota od 17.00: Hodonín – MORAVSKÉ BUDĚJOVICE, Břeclav – ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. Od 18.00: PELHŘIMOV – Jindřichův Hradec.
Neděle od 17.00: Nymburk – Technika Brno, CHOTĚBOŘ – Kolín.