H. BROD – JIHLAVA 3:1

„Znovu jsme do sestavy zařadili mladé hráče. Hrál i útočník Filip Vašák, na kterém bylo vidět, že chce hrát. Jeho výkon se mi líbil. První třetina byla z naší strany taková rozpačitá, ale od druhé třetiny už jsme začali hrát aktivněji. Bylo to hned vidět, a to jak na střelách, tak i tlaku, který jsme si vytvořili. Bohužel, naši útočníci znovu neproměnili spoustu šancí, i když puky létaly brankovištěm. Na góly se hrozně nadřeme. Beci, až na pár chyb, dnes odehráli zápas dobře. Na těch mladších je ještě trochu vidět, že se bojí hrát, ale řekl bych, že jinak to bylo dobré. Náš třetí gól byl opravdu výborný, po parádní stahovačce pod nohama. Přesně tohle trénujeme každé úterý na střeleckých trénincích a teď se nám to vrátilo. Doufám, že Matějovi Truplovi to dodá větší sebevědomí a bude v tom dál pokračovat,“ řekl k utkání trenér Bruslařů Petr Beránek.

Toho doplnil i jihlavský kouč Petr Svoboda. „V dnešním zápase se všechny puky odrážely od nás, nedařily se nám osobní souboje a soupeř byl ve všem o krok napřed. Protivník využil všechny šance, co měl, a já mu gratuluji k vítězství.“

Branky a nahrávky: 5. Dáňa (Kutlvašr, Matula), 36. Dáňa (Prýl, Vyvial), 56. Trupl (Vašák) – 56. Mikeš (Augusta, Broža). Rozhodčí: Michal Antonín – Martin Musil, Marcel Mikoviny. Vyloučení: 4:4. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 88. Třetiny: 1:0, 1:0, 1:1. Havlíčkův Brod: Král – Endl, Horáček, Kutlvašr, Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Dymák, Rauš, Fiala, Prýl, Dáňa, Vyvial, Vašák.

ŽĎÁR N. S. – H. BROD 3:2

Svěřenci trenéra Petra Beránka začali dobře, když v páté minutě otevřel skóre Josef Dáňa. Domácí hokejisté za nedlouho vyrovnali a stav po první třetině byl smírný – 1:1. Utkání se rozhodlo ve druhé části, kde Plameny dvakrát skórovaly v rozmezí čtyř a půl minut.

Branky a nahrávky: 5. Dáňa (Kopic, Zych), 47. P. Vacík (Prýl, Vyvial) – 9. Konečný (Putz), 22. Bačo (Konečný), 27. Matas (Putz). Rozhodčí: František Held – Martin Šustr, Radek Husák. Vyloučení: 6:3, navíc Bačo 10 min. OT [NESP] a Putz (oba ZDS) 10 min. OT [ZHK]. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 63. Třetiny: 1:1, 2:0, 0:1. Havlíčkův Brod: Král – Endl, Zych, Horáček, Kutlvašr, Matula, Kerber – Trupl, P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dymák, Rauš, Fiala, Prýl, Dáňa, Pártl Vyvial.