Ty mají otevřeno až hluboko za půlnoc, takže když tam dorazíte později, nic se neděje. Navíc budete mít důvod, proč si dát něco dobrého.

Od čtvrt na sedm totiž začne poslední duel starších hokejových dorostenců, kteří už mají na svém kontě přídomek extraligoví.

A za tento počin jim patří velké poděkování, které jim můžete složit právě vy. U našeho A-týmu jsme letos, bohužel, zažili hořkost ze sestupu, na pozadí toho ale naše dorosty postoupily, proto byste si měli přijít spravit chuť a užít si atmosféru, z níž Vám bude mrazit v zádech. Jakým způsobem? To se dozvíte níže. Nejprve ale pár dat. Sezona začala 19. září duelem s Velkými Popovicemi, které odjížděly z Kotliny s porážkou 12:2.

A přesně po 162 dnech, pětatřiceti duelech, pouhých čtyřech porážkách (dvě z toho přišly po nájezdech), přišla kýžená radost z postupu. V nervy drásajícím střetnutí přetlačili Rebelové Kobru 4:3 a mohutné oslavy mohly vypuknout. A teď je všemu konec. I působení v první lize, a to si zaslouží, budu se opakovat, velký dík. To je moc malé – velký dík. A nejen jim, ale i jejich trpělivým a mnohým infarktem zasaženým :) trenérům Václavu Adamovi a Jaroslavu Bencovi.

K poslednímu střetnutí v rámci druhé nejvyšší soutěže nastoupí proti Havlíčkovu Brodu Hvězda, se kterou se Broďáci již třikrát utkali v rámci bojů o postup. A pokaždé se radovali. Nejprve venku urvali výhru 5:3, pak si doma zastříleli a vyhráli 6:1, aby pak v hlavním městě znovu slavili úspěch po tuhém boji (3:2). Ideální soupeř pro skvělou podívanou a velkou rozlučku. Co ale Kotlina v pátek od 18:15, lépe přijít již kolem šesté, nabídne? Pokud jste byli na zápasech „áčka", jistě víte, že havlíčkobrodský hokejový svatostánek disponuje laserovou show a v útrobách zimáku se ozývají tóny vábivých, dynamických písní. Ani lasery, ani hudba chybět nebudou.

Podporu a účast přislíbili fanoušci z Rebelhearts, kteří vytvoří hráčům bouřlivou atmosféru, kterou můžete podpořit i vy, ano i vy, kdo to právě čtete. Před začátkem utkání dojde k představení hráčů z úst moderátora zápasu a při hojné účasti bude podpora z jeho řady i v průběhu hry. Po skončení zápasu navíc přijde na řadu představení hrdinů a závěrečné poděkování za sezonu a úspěch.

(rwa)