Petře, vaše branka  je asi slabá náplast na další porážku?
Je to k ničemu, když nemáme ani bod. Je to škoda. Vedli jsme a zase jsme to nedotáhli jako v Olomouci. Bohužel.

Výsledky s Pískem, s Litoměřicemi a podobně mrzí teď o to víc, než když se prohraje s Mladou Boleslaví a situace je taková, jaká je…
Nás to mrzí hned po zápase, to nás nemůže mrzet až teď. Musíme se zvednout. Nyní nám skončila série těch těžkých soupeřů. Tak se snad chytneme, máme tuším Písek, Beroun. Jestli to nevyhrajeme, tak nevím, co bude. Bude to zajímavé.

Máte sice lehčí soupeře, ale zase hrajete venku, což je taky nepříjemné…
Já si myslím, že u nás nejsou rozdíly, jestli hrajeme doma nebo venku. Ty góly nedáváme ani doma ani venku. Myslím, že to je úplně jedno, kde budeme hrát. Musíme se chytnout hlavně střelecky. Pak je jedno, kde a s kým hrajeme. Můžeme hrát s každým, což jsme si proti Boleslavi potvrdili. Kdyby nám tam ještě něco spadlo, tak jsme mohli klidně vyhrát a nikdo by se nemohl divit.

V brance vás podržel Jarda Suchan. Co jste říkal jeho zákrokům?
Jarda byl fantastický. Dlouho nechytal, ale naštěstí se do toho brzy dostal. Škoda. Když tady byl Dáňa (Daniel Dolejš je zraněný – pozn. autora), tak my těm gólmanům prostě nepomůžeme. Dáme gól, dva, a to se těžko vyhrává. To, i kdyby se ten gólman roztrhl, tak ten tým k vítězství asi nedovede.

Něco si říci nebo hodit s něčím o zem…
Házíme o zem se vším pořád a pořád si něco říkáme. Nevím. Já si myslím, že by to chtělo nějaký zápas, kde nám všechno napadá do branky. Musíme se všichni chytnout. Brankáři chytají fantasticky, ale my dopředu …