„Moc se do Chotěboře těším,“ vzkazuje bubeník, jehož umění mohli fanoušci obdivovat například v kapelách Rage, Avalanch nebo Vision Divine. „Věřím, že si společně užijeme pořádný rockový mejdan a že se všichni budou dobře bavit,“ zve Mike Terrana, který si pro metalové nadšence přichystal i jedno ze svých proslulých bubenických sól.

V roce 2010 se Terrana stal světovým rekordmanem, když na festivalu Masters of Rock dokázal odbubnovat tři koncertní sety a poté ještě předvedl půlhodinové sólo. Konečný čas rekordu je 3 hodiny a 41 minut.

Tulipány vyrobené v rámci tulipánového měsíce. Foto: archiv spolku pro lůžkový hospic Mezi stromy
Podporu onkologickým pacientům děti vyjádřily výrobou tulipánů

Z toho, že se koncert kapely Kreyson v tomto složení podařilo v Chotěboři uskutečnit, má radost i ředitel příspěvkové organizace města, CEKUS Chotěboř, Josef Hospodka. „Nestává se každý den, aby u nás hrála kapela, která má za sebou tak bohatou rockovou historii. Ať už je to zpěvák Láďa Křížek, jež působil v kapelách Vitacit, Citron a posléze v Kreysonu, nebo Mike Terrana, který patří v bubenických kruzích k těm nejlepším,“ podotýká.

V pátek 14. června čeká na příznivce metalové hudby kromě Kreysonu i předkapela v podobě plzeňské party Avidity for. Show začíná ve 20 hodin a vstupenky jsou již k dostání v chotěbořském informačním centru za cenu 199 korun.

ZNAK OBCE.Bramborový květ odkazuje na zemědělský charakter regionu. Černé mlýnské kolo je pak připomínkou zdejšího starobylého Ostrovského mlýna.Foto:Obec Ostrov
Obec Ostrov má vlastní vlajku a znak