Od 21 hodin vystoupí v havlíčkobrodském klubu OKO.

Podle prvních pozitivních ohlasů návštěvníků koncertů, kapely dodržely, co na začátku společné šňůry avizovaly. A to, že dvojkoncert bude velký mejdan nabitý energií a emocemi. Došlo také na slibovaná hudební překvapení. Jindra Polák si zahostoval s kapelou Nebe a Petr Harazin si vyzkoušel, jaké to je, když mu za zády hraje sedm Jelenů. Písničkářka Kateřina Marie Tichá zase představila svůj nový singl „Beznaděj".

Na koncertech nechybí ani největší hity obou kapel – „Co bylo dál?" (Jelen), ve kterém za Janu Kirschner „zaskočila" Kateřina Marie Tichá, „Magdaléna" (Jelen) nebo oblíbené singly Nebe – „Vteřina" a „Než se rozední".

Petr Harazin k tomu říká: „Myslím, že budu mluvit za všechny kluky z kapely, když řeknu, že start našeho turné je jako ze snu. Jsme velmi příjemně šokováni, že jsme společně s Jelenem dokázali vyprodat tři ze čtyř úvodních koncertů, z čehož i ten poslední byl narvaný a chybělo prodat pár kusů vstupenek. Čekali jsme na vlastním turné vřelé přijetí, ale dostalo se nám ho v takové míře, že se nám vůbec nechtělo z pódia a lítali jsme z toho všeho v oblacích ještě několik dní potom." A Jindra Polák dodává: „Vysvětlete mi, jak je možné, že loni touhle dobou jsme neměli nic, kromě pár písniček, ze kterých jsme se snažili vytesat album a dnes se pomalu ale jistě vyprodávají vstupenky na naše turné. Pro nás všechny v kapele je fascinující, kolik lidí si ze všech věcí, které můžou večer dělat, vybere zrovna koncert Jelena. Na prvních čtyřech koncertech jsme cítili až intimní napojení s naším publikem a to je něco, co chce zažívat každý muzikant. Znova a znova."

(bat)