Skupina JELEN má za sebou úspěšná vystoupení festivalové sezóny 2018. Například na Majálesech (Praha, Brno, Bratislava, Hradec Králové). Koncerty na Vysočina festu v Jihlavě, Sázava festu, nebo osm prázdninových prestižních zastávek na festivalu Hrady CZ a přibližně dalších 30 vystoupení po celé republice i na Slovensku. Před Vánoci zakončí koncertní rok vyprodanými koncerty v brněnském Sonu a 15.12. ve Foru Karlín v Praze.

Potom čeká Jeleny skoro půlroční koncertní pauza a přibyslavský open air bude jedním z prvních vystoupení následujícího roku. Koncerty na Vysočině mají pro Martina Kasala, Ondru, Tomáše a Pepu Málkovi příchuť jedinečnosti. Kapela zde pravidelně koncertuje na největších festivalech a plní kulturní domy při samostatných koncertech.

Pro akci Jeleni vybrali místo s jedinečnou atmosférou, které pamatuje několik ročníků Šatlava festů. Kapacita areálu bude přizpůsobena pohodlí návštěvníků.

„V Přibyslavi jsme naposledy koncertovali minulý rok v rámci přibyslavského Nocturna, tak věřím, že se mezi námi a publikem podaří vytvořit minimálně stejně tak úžasná atmosféra, jako tomu bylo ve farní stodole“, říká houslista Martin Kasal.

„Určitě nám k tomu pomůžou Bandjeez s Davidem Stypkou, kteří s námi odjeli dvě společné turné, proto byli první, na koho jsme se obrátili, jestli by společně s námi v Přibyslavi nezahráli“, doplňuje baskytarista Ondra Málek.

Mimo Jeleny a Davida Stypku se můžou návštěvníci těšit na kapelu Poetika a písničkářku Terku Balonovou, která absolvuje s Jelenem letošní předvánoční turné. Nejlevnější vstupenky je možné zakoupit do 23.12. na www.ticketportal.cz

Tradiční Mikulášský vlak ve Ždírci nad Doubravou
OBRAZEM: Mikulášský vlak dovezl děti na pomoc čertům