V sobotu 27. července od 21 hodin bude patřit této legendě českého bigbeatu letní parket klubu Vagón v Golčově Jeníkově. Předskokanem jim bude na Havlíčkobrodsku známá a oblíbená kapela Telegraf. V předprodeji jsou vstupenky k dostání za 320 korun.

„Kapela Olympic pokračuje i letos v oslavách 50 let své existence a v Golčově Jeníkově předvede svoji jedinečnou show s podtitulem Už jiný nebudem," prozradil pořadatel Vladimír Dvořák.

Nestárnoucí frontman i hity

Dvořák dodal, že tento plnohodnotný koncert je jediný v celém regionu a ponese se ve znamení nejznámějších hitů této legendární formace.

„Určitě si tak může připsat titul megakoncert. Po podzimním veleúspěšném halovém turné je to jedinečná příležitost vidět tento koncert i v rámci open air. Olympic s frontmanem Petrem Jandou je zárukou toho nejlepšího, co nabízí současná česká rocková scéna, a proto snad neexistuje lepší pozvánka na tento koncert," doplnil.  Nestárnoucí hudba s hity jako Jasná zpráva, Dynamit, Osmý den nebo Slzy tvý mámy oslovuje již několik generací.

Letní areál klubu Vagón prožívá třetí sezonu a už stihl uvést takové interprety jako Michal David, Arakain či Tublatanka. V dalších týdnech se pak mohou těšit fandové na kapely Kryštof, Waldagang, Harlej či Aleše Brichtu. „Interprety vybírám podle vlastního uvážení, ale převažuje bigbeatová a rocková scéna, která je mi nejbližší," řekl Dvořák a dodal, že pořádání koncertů a provoz areálu je jeho velkým koníčkem.

Novinkou je letos velkokapacitní stan pro 200 hostů nebo rozšíření počtu míst k sezení. Celkem tedy je připraveno až 750 krytých míst k sezení, takže koncerty se konají za každého počasí.

Kateřina Malá