V sobotu 13. září byl určitě vyvrcholením poutě koncert Michala Davida, který se uskutečnil v amfiteátru Klubu Vagón. Většina návštěvníků koncertu zakoupila lístky v předprodeji, který pořadatel akce A+A Production zahájil 1. března. DJ Martin Hájek, kterého znáte z rádia KISS, se ujal role předskokana a navodil atmosféru pro Michala Davida a jeho doprovodnou kapelu.

Michal David si úvodem získal publikum přátelským přivítáním a také vzpomínkou na koncert, který měl ve Vagónu v červnu 2012. Po dvaceti minutách svého vystoupení Michal šokoval své příznivce:

„Dostal jsem dobrý nápad. Chlapci, co tady čepujete pivo od devíti do deseti hodi,n pište pivo na mě!" Personál výčepu za hodinu obdařil 164 fanoušků Michala, který si ponížil svůj honorář o 4 100 korun.

Během večera zazněly nestárnoucí hity: Nonstop, Céčka sbírá céčka, Pár přátel, Colu, pijeme colu, Ruská Máša, Děti ráje a Nesnáším loučení. Málokdo asi ví, že Michal David původně se věnoval jazzu. Při studiu na pražské konzervatoři v roce 1976 založil jazzové kvarteto „Čtyři" a získal ocenění „Hudebník roku" na Pražských hudebních dnech. Asi proto zavzpomínal jednou jazzovou skladbou, kterou si s chutí zahrál i jeho basový kytarista Jakub Pavel Ryba, jazzový muzikant hrající nejen v Evropě, ale i v USA.

Koncert se vydařil, potěšil hudební fanoušky od dětského věku až po generaci, která zažila hudební začátky Michala Davida. Poděkování patří nejen hvězdě večera , ale i pořadateli akce.

Jaroslav Benák