Koncertní šňůru Hrůza zahájí začátkem listopadu v Zábřehu na Moravě a pokračovat bude do Jihlavy, Sušice, Brna, Hradce Králové, Českých Budějovic a Litvínova. „Sám se sebou je nejen název mého posledního alba, ale i stav bytí, který je důležitý pro to, abychom zjistili, co je v našich životech nejdůležitější,“ vysvětlil zpěvák Michal Hrůza, který letos zavítal se svým turné Hrůza na zámku také do pohádkového města Telč.

Poslední přípravy na 21. ročník Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů Ji.hlava, který nabídne divákům 342 dokumentárních filmů.
OBRAZEM: V Jihlavě začíná mezinárodní festival dokumentů

Návštěvníci jihlavského koncertu se mohou těšit na známé skladby, jako jsou hity Pro Emu, Optimista, Polárka či duet se zpěvačkou Olgou Königovou, která zároveň se svou skupinou na turné vystoupí jako předkapela. „Na koncertní šňůře budou mít fanoušci poprvé možnost zakoupit si také nový vinyl Michala Hrůzy Sám se sebou. Po osmi podzimních koncertech bude v březnu a dubnu 2018 následovat jarní část turné,“ doplnila tisková mluvčí ze společnosti 2media Michaela Rozšafná.

Kapela Hrůzy se během podzimu zaměří také na charitativní projekty, v rámci kterých podpoří pacienty bojující s nemocí motýlích křídel či organizaci Hudba pomáhá zaměřenou na podporu handicapovaných dětí.

Vystoupení v jihlavském hudebním klubu Soul začíná v pátek 17. listopadu od osmi hodin večer.

Takto vypadá prostředí jihlavské porodnice.
Tomáš se stal tisícím novorozencem v jihlavské porodnici