Po devíti letech se na festival vrací skvělá zpěvačka Skye. Ta v roce 2007 v Kácově strhla tisíce fanoušků a slavila tehdy velké úspěchy. Není tedy divu, že se rozhodla vrátit zpět a potěšit festivalové fanoušky znovu. Spolu s ní přijede i kolega Ross, se kterým tvoří populární skupinu Morcheeba.

Skye Edwards a Ross Godfrey, zakládající členové projektu Morcheeba, vytvořili album Skye Ross, které vyjde v září tohoto roku. Album vychází především z trip hopu a downtempa. Fanoušci Morcheeby nejvíce ocení, že je z něj cítit nádech původního stylu kapely. Celé je postavené právě na základních kamenech původní Morcheeby.

Rossova psychedelická kytara a sametový hlas Skye nabídnou určitě nezapomenutelný strhující zážitek. Festival začíná v lesoparku zámku ve Světlé nad Sázavou již příští čtvrtek 4. srpna.

Zámecký park tomuto velkolepému vystoupení, v České republice mnoho let populární kapely, dodá určitě působivou atmosféru, která se stane nezapomenutelným zážitkem pro všechny návštěvníky letošního Sázavafestu.