Předchozí
1 z 8
Další

Zdeněk Švec a Marcel Albini na ME kadetů.Zdeněk Švec a Marcel Albini na ME kadetů.Zdroj: Se souhlasem Z. Švece

Zdeněk Švec a Marcel Albini na ME kadetů, kde Marcel vybojoval 2.místo. Právě Marcel Albini je v současnosti jednou z největších nadějí nejen havlíčkobrodského, ale celého českého zápasu.

Od 1. května 1987 je Zdeněk Švec profesionálním trenérem zápasu.Od 1. května 1987 je Zdeněk Švec profesionálním trenérem zápasu.Zdroj: Se souhlasem Z. Švece

Od 1. května 1987 je Zdeněk Švec profesionálním trenérem zápasu, v tomto roce se stává hlavním trenérem v klubu. Na snímku z roku 1989 se závodníkem Tomášem Šimkem. 

Zdeněk Švec a Michal Zelenka v roce 2019.Zdeněk Švec a Michal Zelenka v roce 2019.Zdroj: Se souhlasem Z. Švece

Zdeněk Švec a Michal Zelenka v roce 2019. Právě mladým talentům se zkušený trenér z Havlíčkova Brodu věnuje v poslední době nejvíce, v současnosti je trenérem reprezentace kadetů.

V osmdesátých letech si havlíčkobrodští zápasníci připisovali i mezinárodní zkušenosti.V osmdesátých letech si havlíčkobrodští zápasníci připisovali i mezinárodní zkušenosti.Zdroj: Se souhlasem Z. Švece

V osmdesátých letech si havlíčkobrodští zápasníci připisovali i mezinárodní zkušenosti, i když jen v části světa. Zdeněk Švec na fotografii během utkání v tehdejší NDR v roce 1987.

Od roku 1990 přicházejí nové poměry i do sportu a projevují se i v oddíle zápasu Jiskra Havlíčkův Brod.Od roku 1990 přicházejí nové poměry i do sportu a projevují se i v oddíle zápasu Jiskra Havlíčkův Brod.Zdroj: Se souhlasem Z. Švece

Od roku 1990 přicházejí nové poměry i do sportu a projevují se i v oddíle zápasu Jiskra Havlíčkův Brod. Trenér Zdeněk Švec vozí se svými mladými svěřenci řadu medailí z nejrůznějších závodů.

Dalším současným úspěšným reprezentantem havlíčkobrodského zápasnického klubu je Oldřich Varga. Stejně jako Petr Novák usiloval na letošních kvalifikačních závodech o letenku na olympiádu do Tokia, ale to se nepodařilo. Foto poskytl Zdeněk ŠvecDalším současným úspěšným reprezentantem havlíčkobrodského zápasnického klubu je Oldřich Varga.Zdroj: Se souhlasem Z. Švece

Dalším současným úspěšným reprezentantem havlíčkobrodského zápasnického klubu je Oldřich Varga. Stejně jako Petr Novák usiloval na letošních kvalifikačních závodech o letenku na olympiádu do Tokia, ale to se nepodařilo.

Třiatřicetiletý Petr Novák.Třiatřicetiletý Petr Novák.Zdroj: Se souhlasem Z. Švece

Dnes třiatřicetiletý Petr Novák je jedním z brodských reprezentantů, které Zdeněk Švec trénovat v posledních desetiletích.

Jiří KořánJiří KořánZdroj: Se souhlasem Z. Švece

Jiří Kořán, stejně jako Artur Sarkisjan či Matěj Zvolánek, je ročník 2004. To jsou další zástupci havlíčkobrodského zápasu, které Zdeněk Švec dovedl do reprezentace.