Řidič Superbu pokračoval v jízdě, aby následně vjel na travnatý pás a poškodil přenosné dopravní zařízení a narazil do dvou zaparkovaných automobilů také značky Škoda. „Ke škodě došlo jak u Citroenu Berlingo, tak u Škody Superb, obou zaparkovaných Škod, ale také i dřevěného garážového stání, do kterého bylo nárazem odsunuto jedno ze zaparkovaných aut,“ informovala Čírtková.

Řidič Citroenu se při nehodě zranil a po ošetření byl transportován do nemocnice v Hradci Králové. Lehce zraněn byl také řidič Superbu. „ Policisté provedli u obou řidičů dechovou zkoušku, přičemž nic nenaměřili. Řidiče Superbu záchranáři po ošetření ponechali na místě nehody,“ zakončila Čírtková. Způsobená škoda se vyšplhala na 1 093 000 korun.

Ilustrační foto
Policie hledá, kdo poškrábal lak auta. Škoda je padesát tisíc

Ke druhé nehodě vyjížděli policisté ve čtyři odpoledne. Nehoda se stala na ulici Chrudimská. „Řidič cizí státní příslušnosti neodhadl svoje schopnosti a vlastnosti nákladního Volva, které řídil a při průjezdu z jeho pohledu levotočivé zatáčky se převrátil na pravý bok,“ informovala Čírtková.

Řidičovi se vysypal jeho náklad, a sice dřevní kulatina, která spadla na zaparkovanou Škodu Roomster a fasádu nedalekého domu. „K žádnému zranění nedošlo, policisté také provedli u řidiče dechovou zkoušku, která nic nenaměřila. Způsobená škoda přesáhla čtvrt milionu korun,“ zakončila Čírtková.