OBLASTNÍ PŘEBOR MUŽI
H. MĚSTEC – H. BROD  60:72
Do poloviny střetnutí se Jiskra dopouštěla mnoha technických chyb, nedařila se osobní obrana, obrat nastal až po přechodu na zonovou obranu.
Rozhodující byla třetí čtvrtina, kterou chlapci z Vysočiny dokázali vyhrát o 11 bodů.
V této části se dařilo brodským mladým nadějím, mezi nimi vynikal Tomáš Spilka. V poslední části již Jiskra bez problému vítězství uhájila.
Sestava a body H. Brodu: T.Spilka 21, Hlaváč 9, Nepraš 9, Pevný 9, Duben 6, Škranc 6, Jagoš 4, Prokeš 4, Hartman 2, D. Spilka  2, Brožek, Novotný.

PŘELOUČ B – H. BROD 46:93
I když pro zranění a omluvy některých hráčů nastoupila Jiskra pouze s osmi hráči, utkání bez problému zvládla a v poslední části chlapce od Labe dosĺova převálcovala.
Dařilo se především Prokešovi, Dubnovi a tradičně T. Spilkovi. Havlíčkův Brod zůstal v soutěži zatím jako jediný tým bez porážky.
Sestava a body H. Brodu: Prokeš 26, Duben 20, T. Spilka 16, D. Špilka 10, Škranc 9, Nepraš 6, Pevný 4, Jagoš 2.

VÝCHODOČESKÁ LIGA ŽEN
H. BROD – JIČÍN 74:59
Po kolektivním výkonu se nad průměr přece jenom dostala Míša Kučerová, která zahrála před zrakem své babičky životní zápas.
V útoku trefila i nemožné, v obraně bojovala jako lvice. Samozřejmostí již bývá, že Monika Staníčková se bodově přibližuje své čtyřicetibodové tradici.
Sestava a body H. Brodu: Staníčková 39, Kučerová 20, Fikarová 7, Dubnová 3, Vacková 3, Růžičková 2, Čtvrtečková, Eisenvortová, Krajcigrová, Kresová, Poláková, Točíková.

V kategorii U14 dopadli mladší žáci Jiskry jako sedláci u Chlumce. Prohráli se S. Hradec Králové 62:85 a s BA Sparta Praha rekordně 31:166.

O mnoho lépe si nevedli ani v oblastním smíšeném přeboru ani mladší minižáci U12. Rozstřílely je nejdříve BK Studánka Pardubice 78:16 a 118:17.

(sal)