Na tohoto soupeře kouká Boca ze čtvrtého místa se ztrátou šesti bodů. „Tohle je jediný soupeř, který umí měnit tempo hry," všiml si trenér Bocy, Martin Jakeš. Jeho hráči si budou určitě chtít napravit reputaci z posledního utkání v Liberci, kde už v poločase prohrávali vysoko 8:1, ale ve druhém dějství stáhli zápas na přijatelnějších 9:6. „Kdyby nám vycházela lépe koncovka, tak jsme mohli pomýšlet i na bod," řekl tenkrát po zápase Jakeš. Ale ani v tomto utkání to nebude mít Boca jednoduché. Jejich soupeř z Mělníka totiž venku ještě neprohrál, připsal si čtyři výhry a dvě remízy.

„Mělník má opravdu kvalitní hráče, kteří dokážou hrát pěkný kombinační futsal a  umějí přejít jeden na jednoho," má poznatky chotěbořský trenér. Ten má i představu o taktice na sobotní zápas.

„Všechny týmy se proti nim snaží hrát zodpovědně zezadu. Já je budu chtít překvapit aspoň v prvních deseti minutách aktivní hrou s vysokým presinkem a potom hrát na brejky. Může se nám to vymstít, ale zkusíme to," říká odvážně Jakeš.

V dresu Chotěboře bude chybět Tomáš Novotný, který odjel na hory a v sestavě by ho měl nahradit Pavel Klimeš.

„Se sestavou je trochu problém, protože v sobotu hraje i naše béčko, a tam chceme taky bodovat, abychom se vyhnuli hrozbě sestupu," doplnil šéf chotěbořské lavičky.

Začátek utkání: sobota ve 20.00 (Sportovní hala, Havlíčkův Brod)
Předpokládaná sestava: Benc – Hromádka, R. Odvářka, Moravec, Somerauer – Doležal, Staněk, M. Odvářka, Klimeš. Trenér: Martin Jakeš