II. FUTSALOVÁ LIGA

CHOTĚBOŘ – BĚLOVES 6:1
Od samého začátku utkání si vytvořila Boca velký tlak, během deseti minut si vypracovala šest gólových příležitostí, a dvě z nich skončily za hostujícím gólmanem.

V posledních pěti minutách prvního poločasu futsalisté od Železných hor polevili v koncentraci a nechali hostující Běloves snížit na poločasový výsledek 2:1.

Po přestávce byla opět aktivnější Boca, která si nejdříve vypracovala tři šance, ale ani jedna z nich gólem neskončila. Až potom se podařilo domácím utéci až na 4:1.

V polovině druhého poločasu zahrozili hosté, ale v obou šancích se vyznamenal Benc. Pět minut před koncem sáhli hosté ke hře bez gólmana a snažili se s výsledkem ještě něco udělat.

Jenže aktivní napadání hráčů Bocy mělo své ovoce, když se jim podařilo dvakrát hostům vypíchnout míč a skórovat do prázdné branky.
„Jsem rád, že jsme konečně v Ledči vyhráli a myslím si, že zcela zaslouženě. Všechny hráče jasně převýšil svým výkonem Pavel Novotný, který se blýskl hattrickem," chválil svého svěřence trenér Bocy, Martin Jakeš.

Góly Chotěboře: P. Novotný 3, Staněk, Moravec, Somerauer. Diváci: 10. Poločas: 2:1. Chotěboř: Benc – Hromádka, Somerauer, Moravec, R. Odvářka – Staněk, Klimeš, P. Novotný, T. Novotný.