Domácí si vedli velmi dobře a vypracovali si vedení 7:3. Bohužel, na konci zápasu přišlo několik chyb, které dovolily soupeři stáhnout náskok na jediný gól. Víc však soupeř nedokázal a Draci slaví výhru 7:6.

I. FLORBALOVÁ LIGA
H. BROD – KLADNO 7:6
Po třech porážkách v řadě nastoupili brodští Draci v kompletní sestavě a hráli na tři kompletní pětky.
Brodským hráčům se dařilo, šance si vytvářely všechny útoky a tým trenéra Mila hrál zodpovědně i směrem dozadu.  První branka padla ve čtvrté minutě, kdy se prosadil Vlk. Za nedlouho se podařilo Kladnu srovnat, především svým důrazem před domácí brankou.

Po této brance začalo být Kladno aktivnější, ale jejich snahu přibrzdil v 11. minutě Čapek, který se prosadil po standardní situaci.

Po této brance byli Draci lepším týmem. Přesto se hostům dvě vteřiny před první přestávkou podařilo vyrovnat na 2:2. Po 39 vteřinách druhé třetiny vrátil vedení na brodskou stranu Zelenka.

Uběhly další dvě minuty a po individuální akci Krajcigra se ke střele dostal Míka, který s přehledem zakončil a zvýšil stav utkání na 4:2. Bohužel, jak je zvykem brodských hráčů, po krátké chvíli dochází k nepokrytí soupeře a ten trestá přesnou střelou.

V dalším průběhu utkání byly šance na obou stranách, ale brankáři se překonat nenechali.  Ve 36. minutě Tvrdý vychytal šanci soupeře a dlouhým výhozem našel Zelenku, který si brankáře hostí vychutnal beckhendovým blafákem a zakončil do prázdné branky. Stejný hráč byl také u šesté branky domácích, kdy zpoza branky nahodil míček, který si obránce srazil do vlastní branky – 6:3.   Hned na začátku třetího dějství zvýšil Míka na 7:3 a zdálo se být po zápase, jenže hosté zápas zdramatizovali a podařilo se jim snížit na konečných 7:6, přesto mohli Draci slavit po delší pauze tři body.

Branky: 4. Radim Vlk, 11. Dušan Čapek, 21. Lukáš Zelenka, 23. Ondřej Míka, 36. Lukáš Zelenka, 40. Martin Holčák, 43. Ondřej Míka – 8. Petr Lacko, 20. Jan Louvar, 26. Dušan Přívara, 48. Filip Pacan, 55. Petr Lacko, 56. Jan Louvar. Rozhodčí: Herman – Radek Štengl. Vyloučení: 3:0. Využití: 0:1. Diváků: 105. Třetiny: 2:2, 4:1, 1:3. H. Brod: Tvrdý – Kamp, Rezek, Virgl, Lupač. Roztočil, Zachariáš – Čapek, Krajcigr, Liška, Sláma, Suchý, Zelenka, Jonák, Vlček, Vlk, Varhaník.