Extraliga bude pokračovat o prodlouženém víkendu 1.- 3. května. V pátek 1. května od 17:00 a 19:00 se Hroši představí ve své domácí Hippos aréně v zápase se Žraloky z Ledenic. V tomto dvojutkání se poprvé představí v brodském dresu obě holandské reprezentační akvizice Anthony Beamont a Randolph Reiph. V sobotu hrají Hroši na Spectru a v neděli zavítají na hřiště Kotlářky Praha.

H. BROD – RADOSTÍN PRAHA 14:2 a 12:2
Hroši nedali domácímu týmu sebemenší šanci. Skóre otevřel homerunem ve druhé směně kapitán Hrochů Karel Kadečka a odstartoval bodovou šňůru Hrochů. Homerun zaznamenali také Pavel Just a Ondřej Dibelka a domácí korigovali až za stavu 14:0. Odveta proběhla ve stejném duchu a i tentokrát skončil zápas předčasně po čtvrté směně pro rozdíl 10 bodů.

HROŠI – TEMPO PRAHA 12:3 a 4:2
V neděli na Hrochy čekal o poznání těžší soupeř. I když výsledek prvního zápasu vypadá jasně, ještě v předposlední směně byl stav vyrovnaný 3:3 a zápas ve prospěch Hrochů zlomil svým odpalem až Tomáš Siwek. V odvetě Hroši od začátku prohrávali a do předposlední klíčové směny vstupovali za stavu 1:2. V ní benjamínci týmu otočili zápas, když nejdříve Šimon Bíža zařídil vyrovnání na 2:2 a po něm Jakub Holobrádek dvoubodovým homerunem zápas definitivně rozhodl. V závěru zápasu podržel obranu Hrochů velmi dobře házející Jaroslav Müller.