H. BROD – BRNO 3:10
“Dvě třetiny jsme s Brnem dokázali držet krok, a to je velmi pozitivní. Hodně nás podržel Frühbauer v brance. Soupeř hrál velmi dobře. Když jsem viděl ty všechny narostlé kluky, tak jsem si před turnajem řekl, že tady dostaneme třikrát dvacet a pojedeme domů. Naši hráči mě obrovsky překvapili a rozhodně ostudu neudělali“, řekl k utkání trenér Jan Beránek.

H. BROD – OSTRAVA 1:12
„Když jsem viděl Ostravu v sobotních zápasech, tak se mi hodně špatně usínalo. Jejich předvedená hra byla velmi dobrá a líbila se mi nejvíce ze všech týmů. Trošku jsem se obával výsledku, ale opět mě kluci mile překvapili. Vydali ze sebe vše, a to je daleko důležitější, než samotný výsledek. Nemá cenu vyzdvihovat jednotlivce. Florbal je kolektivní sport a myslím, že celý tým předvedl to nejlepší, na co měl,“ okomentoval zápas trenér Draků.

H. BROD – VÍTKOVICE 4:9
„S turnajem jsme spokojeni. Kluci podali dobré výkony a rozhodně neudělali jak klubu, tak celé Vysočině ostudu. Tým, který hrál v loňském roce o sestup, se letos dotáhl až na republiku a nasbíral obrovské zkušenosti. Umožnil nám trenérům se potkat s lidmi, kteří vědí o florbalu daleko více, než vědí lidé u nás v Brodě a zase nás posunuli kousek dál. Připravili nám trenérům obrovské zážitky a nezbývá mi nic jiného, než klukům za celou sezonu poděkovat. Věříme, že tento úspěch kluky nakopne ještě k větší práci a uvědomí si, že jen poctivý trénink je může někam dostat,“ uzavřel trenér Beránek.
Sestava H. Brodu: Frühbauer, Zemánek –  beránek, Mühlfait, Pešek, Kocour, Čížek, Kolísek, Vlček, Sláma, Bína, Matoušek, Kučera, Kunc, Tišl. Trenéři: Jan Beránek a Petr Polívka.