I. FLORBALOVÁ LIGA
H. BROD – OSTRAVA 7:6
Zápas začal velice zostra a šance se střídaly na obou stranách. Do vedení šli Draci v osmé minutě zápasu, když pěknou individuální akci předvedl Krajcigr.

O čtyři minuty později bylo v brodské sportovní hale ještě veseleji. To Liška našel dobře naběhnutého Čapka, ten tvrdou střelou zvyšoval na 2:0. Jenže hráči Ostravy se nevzdávají, aktivnímu Matějovi se podařilo snížit a do konce první třetiny dokonce Šebesta vyrovnal. Hned po přestávce šli hosté do vedení zásluhou Kasince.

Když v polovině zápasu zvyšoval Jankulár na 2:4, tak by si v tu chvíli na domácí vsadil málokdo.

Do konce druhého dějství snížil Suchý, a to pravé drama začalo v závěrečné dvacetiminutovce.

Nejprve Krajcigr vyrovnal na 4:4 a ten samý hráč poslal Draky do vedení osm minut před koncem zápasu. Hostům se během čtyř minut povedl druhý obrat v zápase a šli do vedení 5:6.

O šest sekund později bylo opět vyrovnáno, podruhé v zápase se trefil Suchý a v čase 59:43 přišlo rozhodnutí z hole Virbly a třetí vítězství brodských florbalistů, kteří byli před sezonou pasováni na sestup bylo na světě.

Branky: Krajcigr 3, Suchý 2, Čapek, Virgl – Šebesta 2, Matěj, Kasinec, Jankulár, Cabiáš. Rozhodčí: Dolanský. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. Diváci: 40. Třetiny: 2:2, 1:2, 4:2. H. Brod: Přibyl, Tvrdý – Kamp, Rezek Virgl, Lupač, Roztočil, Zachariáš – Čapek, Krajcigr, Liška, Sláma, Suchý, Zelenka, Jonák, Vlček, Vlk, Varhaník.