S posledním oddílem si bez problémů poradil a upevnil si své postavení ve středu tabulky.

DIVIZE FUTSALU E
H. BROD – BÍLOVICE 8:1

Futsalisté z okresního města začali podzimní mistrovskou soutěž slibně, ještě před měsícem se hřáli na druhém místě divizní tabulky, potom daly rozletu stop tři porážky za sebou.

Jen šestičlenná družinka hostů si zřejmě s pokorou přijela pro porážku, držela se však statečně, měla první dvě gólové příležitosti, teprve ve 12. minutě se prvně prosadil domácí Herman. Tím zatroubil k mohutnému náporu Pramenu, ještě do konce poločasu se do listiny střelců dvakrát zapsal kanonýr Machala.

To již se hrálo v jasné režii futsalistů od Sázavy, hosté se do šancí vůbec nedostávali. Výjimkou byl průnik Tonera, zásah brodského gólmana Rajdla byl  však perfektní.

V moravském kolektivu budil strach obrovitý Zezulka, který svou postavou připomínal zápasníka Sumo, byl však užitečný i jako fotbalista.
I po přestávce se na palubovce nic nezměnilo, domácí ještě zvýšili tlak, o vzruch se postaral v 27.minutě hostující Cenek, když po ojedinělém protiútoku obešel i gólmana, ale z kroku trefil jenom tyč.

Hrstka diváků se přece jenom dočkala lahůdky. Tři minuty před koncem předvedli Prameňáci dvě parádní kombinace, zcela rozebrali obranu Moravanů a zavezli balon až „do kuchyně."

V samém závěru dokončil úspěšný hattrick Machala. „Byla to povinná výhra po solidním výkonu celého kolektivu," hodnotil futsalový expert František Milichovský.

Branky: Machala 3, Bohm a Martínek 2, Herman, Valašek – Halamaja. Rozhodčí: Kliner, Venc. Fauly: 6:5. Diváci:20. Poločas:3:0. Pramen Havlíčkův Brod: Rajdl – Havel, Bohm, Valáčšek, Machala, Stojan, Martínek, Herman, Freudenreich, Koudelka.

DIVIZE FUTSALU D
CHOCEŇ – PRIBINA 2:1
CHOTĚBOŘ B – SVĚTLÁ 4:1
CHOTĚBOŘ B – PRIBINA 5:3
CHOCEŇ – SVĚTLÁ 6:2

Alois Svoboda