Po přestávce zcela vyhořeli, prohráli 29:34 a ve druholigové tabulce zůstávají poslední.

Brodské házenkáře v jejich patnáctém vystoupení ve druhé lize posílil brankář Matěj Domkář, který  především v úvodním dějství přiváděl brněnské hráče doslova k šílenství.

Dokázal totiž zlikvidovat celou řadu střel, rychlých útoků a dokonce i dva sedmimetrové hody. Jeho výkon zpočátku napodobovali i jeho spoluhráči, kteří si po většinu prvního poločasu udržovali dvou až tříbrankový náskok, o jehož vybudování se pěti brankami zasloužil Stanislav Rezek. I díky němu tak Broďáci po třiceti minutách drželi těsný náskok 16:14.

Po přestávce reprezentanté brodské Jiskry ve vynikajícím výkonu pokračovali. Vstřelením devatenáctého gólu a vytvořením čtyřbrankového náskoku v šestatřicáté minutě se však jejich brankostroj nadobro zadrhl. A Brněnští brodské střelecké impotence dokonale využili. I díky autorovi devíti branek Martinu Ryšavému se brzy dostali do vedení, které v závěrečných dvaceti minutách zápasu už pouze navyšovali. Výborná hra Broďáků se rázem zcela rozložila.

Nefungoval útok, obrana jakoby neexistovala a brněnské útočné nájezdy už nedokázal zastavit ani Domkář.

Reprezentanté brodské Jiskry se sice v závěru pokusili o nemožné, výrazný náskok soupeře už ale dokázali pouze snížit, a hráči brněnské rezervy si tak z Brodu odvezli výhru 34:29. Broďáci i po patnácti odehraných zápasech uzavírají druholigovou tabulku s jediným získaným bodem a s výraznou osmibodovou ztrátou na jedenácté Ivančice.

V příštím kole brodští házenkáři zajíždí na palubovku vedoucích Bohunic a domácím fanouškům se pak znovu představí v sobotu 20. dubna, kdy v havlíčkobrodské sportovní hale přivítají aktuálně sedmé Maloměřice.

Jiří Svatoš