Starší děvčata Eliška Pavlasová, Adéla Vlasáková a Aneta Juhaňáková se pohybují na předních místech žebříčku Českého poháru v kategorii žačky a mladší žačky. Nejvíce se zatím daří Elišce Pavlasové, která si zatím udržuje čtvrtou příčku z padesáti nejlépe bodovaných děvčat kategorie žačky.

Příští rok se bude bojovat o MČR

Děvčata se účastnila závodů v Praze, Mladé Boleslavi, Kopřivnici a Příbrami. V novém roce nás čeká celá řada soutěží, na kterých se bude rozhodovat o účasti našich děvčat na Mistrovství republiky.
V rámci Poháru Českého krasobruslařského svazu se účastní závodů naše mladší děvčata a daří se jim přímo skvěle. Sedmiletá Kateřina Kozlíková si dokonce na své konto připsala tři vítězství v řadě a to na závodech v Roudnici nad Labem, Mělníce a Dvoře Královém. Podobně úspěšná byla i Alžběta Pavlasová. Ta si připsala o jedno první místo méně a k němu přidala ještě jeden bronz.

Na svých prvních letošních závodech v Mělníce se představila šestiletá Natálie Šantrůčková, která obsadila pěkné šesté místo. Naše mladší děvčata připravuje Jaroslava Pavlasová.