Brodští Hroši si v sobotu poradili ve skupině s Ledenicemi 9:8, když již prohrávali 1:5 a následně dokázali otočit i nepříznivý vývoj zápasu se Spectrem Praha z 0:3 na 7:3, když k obratu zavelel dvoubodovým homerunem kapitán Jan Dobrovolný.

Večerní zápas s Mostem Hrochům ale nevyšel a odešli vysoko poraženi 0:8. Chuť si spravili v neděli dopoledne, když rozstříleli Pardubice 21:0 a postoupili z druhého místa do finále.

V něm Mostečtí nepostavili svého prvního nadhazovače a Hroši toho využili k zisku vedení 7:1. Po střídání v týmu soupeře již sice žádný bod nepřidali, ale po výrazně zlepšeném výkonu v obraně dovedli zápas do vítězného konce v poměru 7:3. V extraligové tabulce mají v čele stejný bodový zisk jako Most.

Velmi dobře si vedl i B-tým ve 3. lize kadetů, když si v domácím prostředí Hippos arény poradil se Slávií VŠ Plzeň, Lednicí a Českým Těšínem. Hroši nestačili pouze na Ostrov nad Ohří a ve třetí lize jim patří průběžné 2. místo. O nadcházejícím víkendu mají brodští softbaloví kadeti volno. Do extraligových bojů opět zasáhnou muži, kteří  jedou do Krče na Spektrum.