Kromě domácích seniorských mistryň z SRC Fanatic přijel i úřadující mistr světa, Australan Brenton Andreoli. Akci pořádal SRC Fanatic, který tím uzavřel zlatou sezonu. „Sezonu jsme na domácí půdě zakončili dvěma zlatými medailemi, které získal tým seniorů (letos mistryně ČR, Evropy i světa) a nejmladší tým Jahůdek," vypočítává další úspěchy trenér a ředitel závodu Robert Mrkvička.

Naposledy může veřejnost vidět úspěšné sestavy v neděli 17. listopadu, kdy se v kinosále KD Ostrov od 14 hodin koná tradiční akademie. „Poté už začne příprava na novou sezonu, už v dubnu nás čeká mistrovství Evropy ve Vídni a vrcholem bude na podzim mistrovství světa v Moskvě. Na závodech se blýskl i druhý brodský klub – BM fitness HB. „Poslední závody sezony hodnotíme jako úspěšné, jelikož jsme vybojovali dvě stříbrné a jednu zlatou medaili. I když je na závodnicích vidět značná únava, protože vrchol sezony už je za námi a je velice těžké udržet holky v dostatečně vysoké formě tak dlouhou dobu, zvládly závod na jedničku," hodnotí trenérka Božena Čapková.

Stříbro za BM fitness vybojovaly včeličky a juniorky, zlato pak braly kadetky, úřadující vicemistryně světa. Všechny síly teď trenéři i závodníci soustředí na tvorbu nových závodních sestav, s kterými nastoupí na závodní plochu v roce 2014.

Ondřej Rázl