II. LIGA ST. DOROSTENEK

H. BROD – PORUBA 28:29
Střetnutí s tradičním rivalem sliboval vyrovnanou házenou. Oba celky splnily předpoklad a rvaly se o výhru od prvních do posledních vteřin utkání. Hráčky z Poruby ovládly první polovinu utkání, ve kterém vedly až o tři branky. Domácí celek dokázal skóre dorovnat až ve 27. minutě na 12:12. Vstup do druhého poločasu byl jednoznačně v rukou domácích hráček. Dokázaly překlopit skóre na svou stranu a ve 39. minutě již vedly 20:14. Hráčky Poruby si v této chvíli vyžádaly oddechový čas, který je uklidnil, a opět začaly hrát svou hru, naopak domácí házenkářky opět ztratily rytmus. Ve 46. minutě byl stav utkání 21:19. Až do 58. minuty držel domácí celek vedení 28:27. Hráčkám Poruby se podařilo v poslední minutě vstřelit rozdílovou branku na 28:29 v jejich prospěch. Domácí hráčky měly 30 sekund na vyrovnání. Poslední střelou z volného hodu Jitka Brožová orazítkovala obě tyče, ale míč do branky nezapadl. Ze šťastné výhry se tak radoval tým Poruby.

„Holky odehrály bojovné a tvrdé utkání proti soupeři, který ukázal svou kvalitu a charakter. Ve všech herních činnostech jsme se mohli se soupeřkami srovnávat. Bohužel jsme neproměnili velké množství vyložených střeleckých šancí již v první polovině, a to nás na konci stálo body," řekl brodský trenér David Kučera. Další utkání sehrají děvčata v neděli 22. února od 13 hodin, na domácí palubovce přivítají Otrokovice.
Poločas: 12:13. Sestava a branky H. Brodu: Zdarsová, Libusová – Satrapová 3), Kubalová(1), Hubáčková(1), Burdová, Velíšková(2), J. Brožová (11/1), Bucherová, Kutíková(1), K. Brožová (4/1), Kutílková (2), Řeháková (3).

II. LIGA ML. DOROSTENEK

H. BROD – PORUBA 27:29
V utkání proti devíti hráčkám Poruby jsme hráli lépe pouze v prvních osmi minutách a posledních pěti minutách zápasu. Celé utkání nám nefungovala obrana a soupeřky svou hrou v postupném útoku snadno rozrážely naše slabě bránící hráčky. V posledních pěti minutách zápasu jsme sice vstřelily pět branek v řadě, ale na výhru to nestačilo.

„V našem týmu se skvělou hrou prezentovaly hlavně Káťa Libusová v brance, která držela svými perfektními zákroky tým nad vodou (mimo jiné chytila i tři sedmimetrové hody), a v útoku střelecky zářila Jitka Brožová, která vstřelila parádních 15 branek. Je velká škoda, že se k ní ostatní hráčky nepřidaly. Černým bodem utkání bylo obnovené zranění ramene naší Anety Holcmanové po zákroku jedné z porubských hráček. Přejme Anetě tímto brzké uzdravení a návrat do hry," nechal se slyšet David Kučera a dodal: Holky čeká v neděli 15.února utkání v Pardubicích, které se hraje od 13 hodin. V Pardubicích se nám dlouhodobě nedaří, proto jediný cíl je tyto nezdary již prolomit."
Poločas: 15:17. Sestava a branky H. Brodu: Libusová, Zychová – Šrámková(1), Hubáčková(1), Uhlíková(3), Jindrová(3), J. Brožová(15/3), Adamcová, Pavlasová, Bucherová (1), Kohoutová(2), Holcmanová, Raušová.