FUTSALOVÁ DIVIZE E

H. BROD – TOMSON BRNO 6:4
Do první šance zápasu se dostali hosté, kdy střelu Kuchovského vyrazil Rajdl před nohy Hölla, ale ten branku přestřelil.
O tři minuty později se mohl Tomson radovat, to brzy padajícího Rajdla překonal Novotný. V patnácté minutě vyrobil hrubici ve středu pole David Kavka, Novotný ho obral o míč a Rajdlovi nedal šanci – 0:2.

Až tento gól domácí probudil a do konce poločasu Daniel Kavka dvěma přesnými zásahy vyrovnal na 2:2. Dvě minuty po přestávce se opět hosté dostali do vedení zásluhou nestárnoucího Hölla. Potom se vyznamenal Rajdl, který bravurně zneškodnil tutovku Černého.
Ve 25. minutě uzavřel hattrick Daniel Kavka a vyrovnal na 3:3. Vzápětí se dostal brodský Pramen poprvé v zápase do vedení. To nejlepší hráč na palubovce Daniel Kavka vystřelil, jeho střelu Šimeček vyrazil před Kučeru, a ten dorazil na 4:3.

Ve 31. minutě bylo na domácí střídačce veseleji, Martínek vyslal kolmici na autora hattricku, a bylo to 5:3.

Následně se vyznamenal Rajdl při pokusech Černého a Hrůzy. Potom uzavřel svoje gólové galapředstavení Daniel Kavka, který svým pátým gólem v zápase upravoval na 6:3.

Ve 34. minutě se opět tleskalo Rajdlovi, který zneškodnil trestný kop ze sedmi metrů Kopřivy a hned lapil i dorážku Hrůzy. V závěru se podařilo ještě hostům výsledek korigovat.

„V utkání se vyznamenal střelec Daniel Kavka, po rozpačitém začátku byl výborný gólman Rajdl a v poli ožil Böhm, kterému se líbilo v „jihavské čtyřce" . Svůj první zápas si odehrál za Pramen mladíček Pártl, který by mohl být přínosem," má jasno vedoucí týmu František Milichovský.
Góly: Daniel Kavka, Kučera – Novotný 2, Höll, Hrůza. Rozhodčí: Kliner, Petr. ŽK: 2:2. Poločas 2:2. H. Brod: Rajdl – Böhm, Kučera, David Kavka, Daniel Kavka, Stojan, Havel, Martínek, Pártl.