V druholigové tabulce po remíze 10:10 tak zůstali na pátém místě tabulky, jejich soupeř je bodově dotáhl na 16 bodů.

2. liga – zápas
LITOMĚŘICE – CHOTĚBOŘ10:10
Tradice se opakovala hned v úvodu zápasu, kdy Chotěboř prohrávala hned po 50 vteřinách. „Vstupy do poločasů nám vůbec nejdou. My ještě nejsme na hřišti a už prohráváme," kroutil nechápavě hlavou trenér Martin Jakeš.
Hostům se ale podařilo o tři minuty později srovnat, když Martin Odvářka dokázal potrestat špatnou rozehrávku Litoměřic. Jenže ve stejné minutě opět Boca prohrávala. Domácí totiž zužitkovali pěknou kombinační akci. A gólostroj pokračoval dál. V 7. minutě za přispění tyče vyrovnal Radek Odvářka.

V následující minutě se dokonce podařilo Boce jít poprvé v utkání do vedení. To Novotný po pěkné individuální akci Staňka vymetl šibenici – 2:3.

V 10. minutě bylo opět srovnáno, ale Novotný dokázal rychle odpovědět z rohového kopu 3:4. Poté Somerauerovu střelu zastavila tyč domácí branky, ale po čtvrt hodině hry už se chotěbořští futsalisté mohli popáté radovat. Čáp prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Jenže to v prvním poločase ještě nebylo vše. Desetimetrový kop zužitkoval Vacek – 4:5. Ale Chotěbořští chtěli jít do kabin s větším než jednobrankovým náskokem, a to se jim povedlo. V 17. minutě se z desítky prosadil podruhé Martin Odvářka.
Po změně stran mohla Chotěboř nastoupit celkem v klidu a snažit se dvoubrankový náskok udržet co nejdéle. Jenže! Opět přišel její klasický vstup do poločasu. „Během 23 vteřin jsme přišli o vedení, když soupeř dvěma brankami vyrovnal," nevěřil vlastním očím Jakeš.
Naštěstí pro hosty ale domácí přestali hrát a Boca tak mohla jít opět do trháku, když třemi brankami v rozpětí pěti minut odskočila na 6:9. Úřadovali Staněk, Čáp a Moravec.

Jenže pak se karta zase obrátila a Litoměřice od 36. do 39. minuty opět srovnaly krok na 9:9. A kdo si myslel, že už je hotovo, tak se spletl. V poslední minutě ještě padlo na každé straně po brance. Nejprve se trefil domácí Kocman, ale šest vteřin před koncem vyrovnal Novotný, a uzavřel tak hattrick.

„Byl to pro mě hodně psychicky náročný zápas," uznal chotěbořský trenér, který chce se svými svěřenci zapracovat na vstupech do obou poločasů, protože ty stály Bocu vítězství.
„Tak po zápase byla bouřka, protože to byl pro nás vyhraný zápas, a každý bod v této vyrovnané soutěži je dobrý," dodal.
Góly Chotěboře: 3 Novotný, 2 M. Odvářka, 2 Čáp, R. Odvářka, Moravec, Staněk. Sestava Chotěboře: Pátek – Hromádka, R. Odvářka, Moravec, Somerauer – M. Odvářka, Čáp, Staněk, Novotný.