II. FUTSALOVÁ LIGA

CHOTĚBOŘ – COMBIX ÚSTÍ N. L. 7:4

Boca nastoupila do zápasu bez sedmi hráčů ze základní sestavy. Naopak po dvou letech se v chotěbořském dresu objevil Roman Provazník a na výpomoc přijel i Tomáš Blažek.

„Moc si těchto kluků vážím, že nás nenechali ve štychu. Navíc Roman zaznamenal hattrick," pochvaloval si svěřence trenér Bocy Martin Jakeš. První minuty byly oťukávací, ale potom domácí soupeře zatlačili a byli jasně lepším týmem. Do poločasu se ujali vedení 1:0 a 2:1, ale Ústí vždy dokázalo srovnat krok. Po přestávce se pokračovalo ve stejném duchu. Boca hrála, ale dokázala zahodit i nemožné.

Samá tyčka

Za stavu 3:2 mohl Bocu uklidnit Provazník, ale trefil pouze tyčku. Po něm spálil šanci Blažek s Klimešem, a tak Ústí bylo stále ve hře až do stavu 4:4. Potom rozhodl dvěma góly Provazník a jednou Klimeš.

„Měli jsme utkání rozhodnout podstatně dříve. Vždyť jsme nastřelili šest tyček a dvakrát netrefili odkrytou branku. Nakonec vše dobře dopadlo a vítězství si moc cením," přiznal Jakeš.

Góly: Provazník 3, Klimeš 2, D. Čapek, Moravec – Krok 2, Martínek, Hajas. Diváci: 70. Poločas: 2:2. Chotěboř: Benc – Kratochvíl, Provazník, Moravec, D. Čapek – Klimeš, Duda, T. Blažek, Doležal.