Tento výsledek lze zcela jistě považovat za úspěch, vzhledem k tomu, že tým nedisponoval tak kvalitními nadhazovači jako největší konkurenti.

Hroši odjížděli na mistrovství s jasným cílem pokusit se rozhodovat zápasy v útoku a soupeře přestřílet. Tato taktika jim nakonec zajistila bronzové medaile.

V úvodním pátečním zápase porazili Kotlářku Praha 18:5, když soupeře zlomili 12 body až v poslední směně. V sobotu předvedli další kanonádu s Tempem Praha 10:0 a Ostravou 14:13. V zápase s Ostravou ale často chybovali v obraně a málem v dohrávce zápasu ztratili osmibodový náskok. V sobotu večer proti jasnému favoritu na zisk titulu, Ledenicím, dostal příležitost zbytek kádru, který nebyl v předchozích zápasech tolik vytěžován a přes prohru 1:11 nepodal nijak špatný výkon.

V neděli čekal na Hrochy severočeský dvojblok Chomutov a Most. K medaili museli Broďáci alespoň v jednom zápase zvítězit. Povedlo se to hned na první pokus a v zápase plném odpalů přestříleli Chomutov 9:5.

V dobré hře v útoku Hroši pokračovali i v zápase s Mostem. Tentokrát ale soupeř pochytal řadu dobrých odpalů a vedení Hrochů 2:0 před poslední směnou na výhru nestačilo. V závěrečné směně totiž vedení ztratili, prohráli 3:5 a obsadili konečné třetí místo.