Kapitán týmu Petr Vladyka, který byl spolu s Tomášem Mellerem a Petrem Popelkou u všech osmi titulů, prohlásil, že by to rád dotáhl k deseti titulů s ERA-PACKEM a ve čtyřiceti letech skončil s aktivní činností.

„Pokud mi to zdraví dovolí, tak myslím, že by se mi to mohlo s takhle kvalitním mančaftem podařit," nechal se slyšet bývalý špílmachr FC Vysočina Jihlava. Titul nejlepšího hráče finálové série získal driblér Lukáš Rešetár, nejvíce chrudimských gólů nastříleli Max s Douglasem, ale první hvězdné čtyřce tvrdí muziku bratři Roman a Michal Marešové.

„Poctivě trénujeme, makáme a doufám, že nám to ještě nějaký čas vydrží. S bráchou Michalem to chceme příští rok zase potáhnout," přeje si sedmatřicetiletý Roman.

Pikantní je, že Brazilec Max vyrovnal s 61 góly střelecký rekord Petra Mareše z mistrovské sezony Pramenu ročníku 1996/97. „Že jsem zastavil na čísle 61, je asi lepší. Petr Mareš zůstává rekordmanem a moji spoluhráči Roman s Michalem nebudou muset poslouchat možní výčitky a já mám rekord také, takže spokojenost může být na všech stranách," líčil šibalsky Max.

Dalším Marešem, který se zůčastnil finálových bojů, je benjamínek z České Bělé a jmenovec futsalového otce Michal, který už v Chrudimi slavil juniorský titul a po něm odešel zkusit štěstí do Tanga Brna, odkud se po jedné sezoně vrátil zpět do ERA-PACKU Je členem reprezentační jednadvacítky. Pochlubit se může i startem v seniorské reprezentaci na přátelském utkání v Japonsku.