Rozlučka se jim vůbec nepovedla, když prohráli s oslabeným týmem hostí 5:8.

FUTSALOVÁ DIVIZE E

H. BROD – VYŠKOV 5:8
Hosté vlétli do zápasu jako uragán a Rajdl v domácí brance se měl co ohánět, ale po střelách Gaunera, Martina Ličky a Gottwalda držel konto čisté. Potom Herman vystrašil vyškovského gólmana Slováka. V 5. minutě obral Gottwald o míč Jaroše a nedal Rajdlovi šanci – 0:1. Následně spálil dvě šance brodský Machala a branku přestřelil Kavka.

V 10. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Míč putoval po ose Herman, Kavka, Machala a posledně jmenovaný se nemýlil. O minutu se povedla akce Pramenu jako přes kopírák, jen na jejím konci byl Jaroš, který poslal své spoluhráče do vedení.

O tři minuty později srovnal Haumer, ale vedení vrátil na stranu Pramenu Kavka, ten pumelicí prostřelil Slováka. Do poločasu srovnal gólově naladěný Haumer na 3:3.

Ten taky hned po přestávce poslal Vyškov do vedení. Potom se podařilo vyrovnat Hermanovi, a to bylo ze strany domácích na dlouhou dobu vše. Iniciativu převzali v plné parádě na své kopačky hráči Vyškova, kteří utekli až na 4:7. Ve 35. minutě se prosadil Machala, ale poslední slovo tohoto utkání měl pětigólový Haumer – 5:8.

Góly: Machala 2, Jaroš, Kavka, Herman – Haumer 5, Gottwald, M. Lička, vlastní. Rozhodčí: Komzák, Štola. ŽK: 2:0. Poločas: 3:3. H. Brod: Rajdl – Stojan, Machala, Kavka, Herman, Jaroš, Martínek.