II. FUTSALOVÁ LIGA
BRANDÝSEK – CHOTĚBOŘ 4:6
Od prvních minut hrál Brandýsek daleko aktivněji a vytvořil si tlak s několika dobrými příležitostmi, které zneškodnil buď dobře chytající Petr Pátek, nebo mu pomohla branková konstrukce.

Ve 13. minutě však domácí využili svoji převahu a po rozehrání rohového kopu se povedlo domácímu hráči otevřít skóre utkání. Boca dokázala odpovědět vzápětí, když se prosadil Pavel Klimeš a prostřelil domácího gólmana téměř z nulového úhlu. Zbytek poločasu se střídaly šance na obou stranách, ale gól již nepadl.

Ve druhé půli se Boca více osmělila a začala více útočit, což se projevilo na změně skóre hned v úvodu, když se po nahrávce Staňka prosadil Doležal – 1:2.

O šest minut později se hosté radovali znovu, když se dokázal uvolnit Pavel Novotný a přesnou střelou do horního růžku zvýšil vedení na 3:1. Ve 30. minutě utkání přidal další gól Radek Odvářka po nahrávce Tomáše Novotného – 1:4.
Brandýsek reagoval na nepříznivý stav utkání odvoláním brankáře a začal hrát s pěti hráči v poli.  Zprvu se Boce dařilo domácí hráče bránit a nepustit je do vážnější šance, ale v 36. minutě našli domácí recept na hostující obranné rozestavení a během 20 sekund dokázali vstřelit hned dva góly po krásných kombinačních akcích – 3:4.

Chotěbořští futsalisté však body odevzdat nechtěli a v 37. minutě odskočili opět do dvoubrankového vedení, když využili chyby útočících domácích, autorem gólu byl Staněk.

Brandýsek však pokračoval ve svém tlaku a vzápětí dokázal opět snížit na rozdíl jediné branky. Konečné skóre zápasu uzavřel Staněk střelou z půlky do odkryté branky – 4:6. Po napínavém závěru se Boca mohla radovat z tříbodového zisku.

„Zápas jsme měli do stavu 1:4 zcela pod kontrolou. Jenže čtyři minuty před koncem jsme zbytečně ztratili při power play soupeře koncentraci a utkání jsme si zkomplikovali," nechal se slyšet trenér Bocy Chotěboř, Martin Jakeš.
Góly Chotěboře: Staněk 2, Klimeš, Doležal, P. Novotný, R. Odvářka. Poločas: 1:1. Chotěboř: Pátek – Moravec, R. Odvářka, Staněk, Klimeš, P. Novotný, T. Novotný, Doležal.