„Po navýšení kapacity pivovaru se daří veškeré vyprodukované pivo dobře prodat," uvedla mediální zástupkyně pivovaru Zdena Stryková.
Minulý rok stoupla výroba pivovaru o třicet procent na 13 706 hektolitrů piva. V letošním prvním pololetí se v Chotěboři uvařilo 7 204 hektolitrů zlatavého moku a během července se prodalo dalších 1 717 hektolitrů. „Jednalo se o rekordní měsíční výstav od zprovoznění pivovaru v roce 2009," řekla Stryková.

V sudech prodává pivovar 77 procent produkce, zbývající díl se lahvuje. Celkem nabízí šest druhů piv.
„Nejúspěšnější je dvanáctistupňové Premium, oblíbené je rovněž jedenáctistupňové Polo," doplnil Petr Štěpánek z pivovaru. Odbyt je hlavně v okolním regionu, dodávky ale směřují například i do Prahy a Brna.

Zcela nový pivovar v Chotěboři na Havlíčkobrodsku začal vařit pivo 3. července 2009. Jde o jediný regionální průmyslový pivovar, který vznikl v ČR po roce 1989. Předloni byl pivovar Sdružením přátel piva vyhlášen Pivovarem roku.