Dvoudenní festivalová vstupenka tak může zahřát u srdce ještě o letošních Vánocích a podruhé pak v kotli na humpoleckém Horním náměstí, kde se jeden z největších letních hudebních festivalů v regionu 22. a 23. června příštího roku uskuteční.

V aktuálním předvánočním prodeji je vstupenka na Bernard Fest 2018 za 990 korun. Zájem o vstupenky je už v tuto dobu půl roku před festivalem velmi slušný. Skoro by se dalo říct, že tímto tempem bude Bernard Fest vyprodán s velkým předstihem. „Vstupenek bylo prodáno už přes dva a půl tisíce,“ uvedl zajímavé číslo mluvčí Rodinného pivovaru Bernard Zdeněk Mikulášek. „Ale uvidíme, jak bude prodej v novém roce pokračovat, jaký bude zájem,“ dodal.

Festivalová kapacita Horního náměstí v Humpolci je 5 555 návštěvníků.

Předprodej začal na ceně 490 korun. „Každých dalších pět set vstupenek se zdražilo vždy o sto korun,“ popsal prodejní strategii Mikulášek. Teď se ale cena vstupenek bude zvyšovat až po tisícovce prodaných lístků, takže maximální cena na místě, pokud zájemci do té doby vstupenky neskoupí, bude 1 290 korun.

Po celou dobu se jedná o vstupenky dvoudenní. Jednodenní vstupenky budou uvolněny do prodeje až na místě v době konání vlastního Bernard Festu, a to tehdy, pokud se všechny dvoudenní vstupenky neprodají.

Ilustrační foto.
Po křemešnické sjezdovce se prohánějí první lyžaři

Humpolečtí pořadatelé už sestavili program Bernard Festu 2018, takže je známo, že v pátek 22. června v 15 hodin odstartuje proud muziky Barbora Poláková. Po ní postupně vystoupí kapela Slza, zpěvák Tomáš Klus, skupina Divokej Bil a nakonec kapela Mandrage. Jednotlivá vystoupení začínají vždy v lichou hodinu.

Začátky jednotlivých vystoupení v lichou hodinu pořadatelé zachovali i pro druhý festivalový den, hlavní rozdíl je v tom, že v sobotu 23. června zahájí Bernard Fest 2018 zpěvák Jaroslav Uhlíř už v 9 hodin dopoledne. Po něm přijdou postupně na řadu kapely The Tap Tap, Jelen a No Name.

V sedmnáct hodin zahrají Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, poté budou následovat Meky Žbirka a Karel Gott. Po něm bude čas na ohňostroj a závěrečnou festivalovou tečku obstará Russian Style Folkestra.

Ilustrační foto.
Těžce zraněná řidička v nemocnici zemřela