Předchozí
1 z 5
Další

Pavlína  NulíčkováPavlína NulíčkováZdroj: Deník/Štěpánka Saadouni

Pavlína Nulíčková, 52 let, knihovnice, Ledeč nad Sázavou

V Ledči se mi líbí. Kolem je krásná příroda a klid. Doprava je už trochu horší. Se službami jsem spokojená. Jen by to chtělo posílit kulturní vyžití. Ledeč nemá kulturní dům. Společenské akce se pořádají třeba v budově gymnázia. Myslím si ale, že takové krásné město jako Ledeč by mělo vlastní mít kulturní dům.

Mirka PajerováMirka PajerováZdroj: Deník/Štěpánka Saadouni

Mirka Pajerová, 41 let, informační centrum, Ledeč nad Sázavou

Kolem Ledče je krásná krajina. Bydlí se tu dobře. Myslím, že tady lidem nic vyloženě nechybí. Jak dospělým, tak dětem. Možná bych uvítala bazén. Ledeč také nemá vlastní kulturní dům.

Jaromíra ŠtěpánkováJaromíra ŠtěpánkováZdroj: Deník/Štěpánka Saadouni

Jaromíra Štěpánková, 54 let, sociální služby, Kouty

Přímo v Ledči nebydlím, ale líbí se mi tady. Obchodní síť je dostačující. Na dopravu mám vlastní auto. Pracuji na směny, takže bez auta to nejde. Vadí mi občas ten hustý provoz na náměstí. Bazén nepotřebuji. Přírodního koupání je kolem Ledče dost.

Anna HolubováAnna HolubováZdroj: Deník/Štěpánka Saadouni

Anna Holubová, knihovnice 56 let, Bohdaneč

Do Ledče to mám autobusem dvacet minut. Doprava mi vyhovuje. Oběhnu náměstí, nakoupím co potřebuji. Všechno důležité má Ledeč přímo v centru. Nemusím projít celé město, jako je to třeba v Kutné Hoře. Myslím, že Ledči chybí kulturní dům, aby bylo kde pořádat plesy.

Rostislav ZajíčekRostislav ZajíčekZdroj: Deník/Štěpánka Saadouni

Rostislav Zajíček, 59 let, opravář televizorů, Ledeč nad Sázavou

Já jsem v Ledči spokojený a nic mi tu nechybí. Nejhezčí je náš hrad. Kulturní dům sice Ledeč nemá, ale je otázka, jestli by si na sebe vydělal a kolik lidí by tam chodilo. To samé platí o bazénu. Uvedu příklad ze života. Bydlím kousek od hřiště a vidím, jak zarůstá plevelem. Nikdo tam za celý den nepáchne.