Loňského závodu se zúčastnilo celkem 498 závodníků včetně 93 dětí. Letošní ročník tuto hranici překoná, koná se zároveň Mistrovství ČR veteránů v půlmaratonu a novinkou bude závod firemních štafetových týmů.

„Pokud rádi běháte a máte dobrý pracovní kolektiv, pak určitě neváhejte a přihlaste se na webových stránkách www.hbpulmaraton.cz," říká za pořadatele Pavla Miksová.

Havlíčkobrodský půlmaraton zaštiťují a finančně podporují Město Havlíčkův Brod a generální partner holding B:GROUP. Hlavními partnery půlmaratonu jsou společnosti ACO Indrustries a VAN LEEUWEN. Exkluzivním dodavatelem triček pro závodníky se stejně jako v loňském roce stala společnost Pleas Havlíčkův Brod.

logo

Do startu sice zbývají čtyři měsíce, nyní je ale ideální příležitost stát se partnerem Havlíčkobrodského půlmaratonu.

„Stále hledáme další partnery, kterým nabízíme umístění firemních log a bannerů, startovné zdarma či účast v kategorii firemních štafet a další výhody. V rámci akce bude také probíhat doprovodný program pro děti a očekává se účast široké veřejnosti. Stát se partnerem je výbornou příležitostí pro reklamu. Firmy budou mít možnost umístit v areálu stánek s nabídkou vlastního zboží či prezentací svých aktivit. Firmy, které by chtěly využít možnost stát se partnerem půlmaratonu, mne mohou kontaktovat na telefonním čísle 724 532 150, nebo na e-mailu monika.zondervanova@hbpulmaraton.cz" uzavírá Monika Zondervanová, spoluorganizátorka půlmaratonu.

(PI)