Od 19 hodin se těšte na koprodukční film Antikrist (Dánsko / Německo / Francie / Švédsko / Itálie / Polsko, 2009, 109 min).

Pro Antikrista zvolil režisér Trier zvláštní mix hororu a komorního psychologického dramatu s mnoha odkazy na biblické výjevy. Příběh je jednoduchý: po smrti malého syna odjíždí mladý pár na chatu do opuštěných lesů, aby se vypořádal s rodinnou tragédií. Žena však upadá do stále těžších a těžších depresí, které nevěstí nic dobrého.

Film doslova hýří úžasnými filmovými záběry, které nechají vzpomenout na malířské mistry typu Hieronyma Bosche a které mimo jiné naznačují, že se nejedná o realistický příběh, ale o určitou alegorii znázorňující vnitřní běsy.

Od 22 hodin následuje koncert blues – rock´n´rollové formace ze Žďáru nad Sázavou nazvané Let Rou Rou. Let Rou Rou je mladá kapela uchvácená starou hudbou, která vás strhne blues´n´rollovou tvorbou se vším všudy. Jejich poctivě syrový repertoár je inspirovaný hudebními ikonami minulého století jako The Doors, Muddy Waters, či Rolling Stones.

Let Rou Rou však ve vás nenechají pouze hudební zážitek. Chemii vznikající na koncertech pocítíte až v morku kosti a budete se cítit součástí onoho kolosu zvaného rock´n´roll.