Odpoledne, které je věnované nejen všem lidem na volné noze, ale i podnikatelům, nadšencům a lidem s vlastním projektem či nápadem. Na své si rozhodně přijdou i firmy. Událost je také jedinečná svoji unikátností v regionu, nízkou cenou a pestrým programem. To vše se uskuteční již 6. dubna od 14 hodin v coworkingovém centru Hubbr v Havlíčkově Brodě.

„Naším cílem bylo, aby odpoledne bylo co nejpestřejší a aby si na své přišla co nejširší skupina lidí, ať už podnikatelé, týmy, firmy nebo jednotlivci. Jste podnikatel nebo máte vlastní projekt? Zjistěte, jakou podporu nabízí agentura CzechInvest. Zajímá vás, jaké to je, začít už v mladém věku s vlastním projektem, a jaké to je, vytvořit populární internetový portál? O tom povypráví, vůbec poprvé na druhé straně kamery, Jiří Rostecký neboli MladyPodnikatel.cz," říká o programu organizátor a ředitel havlíčkobrodského Hubbru Jan Prokeš.

Na závěr také vystoupí Jiří Benedikt, který se pohybuje na poli StartUpu od roku 2000. Povede přednášku o efektivním a progresivním stylu práce pro jednotlivce. Zároveň vysvětlí, proč a jak by měly implementovat startupové myšlení například i firemní týmy.

Coworkingové centrum Hubbr v Havlíčkově Brodě pořádá 6. dubna akci s názvem StartUp Day.  Ilustrační foto. Zdroj: Martin Prokeš/Hubbr

Čtěte více na: www.hubbr.cz

Zlata Pleskačová