Příjem věcí určených k prodeji se uskuteční v pondělí 22. září, samotný prodej se pak odehraje ve dnech 25. a 26 září. „Příjem věcí se děje jako každý rok podle předepsaného formuláře, který si zájemci mohou vyzvednout na podatelně městského úřadu v Přibyslavi, nebo si pro něj mohou zavolat do Harmonie. Na základě formuláře bude zájemcům přidělena jejich osobní značka a seznam," informovala vedoucí KVC Harmonie Petra Pejzlová.

Značkou s pořadovým číslem a cenou si každý prodejce svoje zboží na burze viditelně označí. „Nálepky je ke zboží možné připevnit pouze zdravotně nezávadnou náplastí," zdůraznila Pejzlová. Zájemci mohou na burze nabízet maximálně sto kusů zboží, pořadatelé pak mají podle Pejzlové právo odmítnout přijímat do prodeje věci, které byly v minulosti neprodejné.

Všechno nabízené zboží, a to jak oblečení, tak i sportovní potřeby, postýlky, sedačky či těhotenské oblečení, musí být pouze čisté, nepoškozené, nabízet nelze zboží ušpiněné, silně opotřebené, vítány nejsou ani plyšové hračky.

Patnáct procent z ceny nabízeného zboží připadne pořadatelům. Neprodané věci si mohou majitelé vyzvednout 29. září, případně budou tyto věci zaslány na charitativní účely, do Dětského centra v Jihlavě, či do Charitního domova pro matky s dětmi v Havlíčkově Brodě.