Půlnoční

Ta se koná v pondělí 24. prosince ve 24 hodin v kostele sv. Jakuba v Chotěboři. O hudbu se postará místní ZUŠ, před mší zazní  koledy v podání Dechového orchestru mladých.

Božíhodová mše

V kostele sv. Jakuba v Chotěboři se v úterý 25. prosince koná od 8 hodin Božíhodová mše. Mše bude spojená s účinkováním učitelů a žáků ZUŠ Chotěboř.

Půlnoční

Tradiční půlnoční – bohoslužba slova – se koná v kostele Zvěstování Páně v Bohdanči, a to 24. prosince od 16 hodin. Celebrovat ji bude bohdanečský rodák Karel Pompe, emeritní profesor. Při mši si vychutnáte zpěv vánočních duetů v podání Martiny Bauerové, solistky Národního divadla Praha a Jana Velety, který kromě zpěvu ještě hraje na varhany.

Dětská půlnoční

Tradiční dětská půlnoční se uskuteční 24. prosince v kostele sv. Jana Křtitele v Přibyslavi, začne v 16 hodin. A není určena jen dětem a seniorům, přijít může opravdu kdokoli. Klasická půlnoční začíná ve 24 hodin. Vánoční vystoupení dětí je naplánováno v kostele na 25. prosince od 16 hodin. A tradiční záležitost Zpívejme všichni koledy se koná v kostele 26. prosince od 19 hodin.