„Jsem velmi ráda, že jsme vyhráli. Pro nás je to potvrzení toho, že lidé mají o zdravou výživu a bio výrobky stále větší zájem," uvedla majitelka obchodu Dagmar Stejskalová. Ta podotkla, že v Havlíčkově Brodě funguje DejsiBio již tři roky.

„Začínali jsme v Jihlavě, kde rovněž máme obchod. Lidem nabízíme široký sortiment chutných a zdraví prospěšných potravin, které by neměly chybět v každodenním jídelníčku. Důraz klademe především na jejich přirozenost, čerstvost a vysokou kvalitu," pokračovala Stejskalová. Ta dodala, že v obchodě mají i vlastní výrobnu, kde pracovníci připravují desítky druhů čerstvého pečiva.

„Zákazníci u nás mimo jiné mohou zakoupit i kosmetiku či drogerii. Zaměřujeme se především na lokální české a farmářské výrobky, včetně zeleniny a masa," vysvětlila Stejskalová s tím, že nepravidelně také pořádají různé besedy pro veřejnost o zdravé výživě.

Deník také v rámci soutěže vylosoval jednoho čtenáře, který obdržel poukaz v hodnotě 150 korun na nákup dle vlastního výběru. Vítězem se stala Martina Víšková z Havlíčkova Brodu.