„Opravovat se bude úsek od křižovatky s ulicí Horní, po ulici Masarykova. Opravy skončí 30. dubna. Nevyhovující povrch nahradí vrstva z asfaltobetonu. Práce na silnici jsou spojeny s dopravním omezením,“ informovala mluvčí městského úřadu Alena Doležalová. Do oprav silnice věnuje město 1,1 milionu korun.

Povrch ulice Husova byl dlouho ve špatném stavu a potřeboval celoplošnou opravu. „V několika posledních letech byla silnice využívána jako objízdná trasa při jiných opravách, proto nebylo možné ji zavřít. Kvůli tomu se opravy uskuteční až letos,“ upřesnil vedoucí odboru rozvoje měst Josef Beneš a dodal, že budou zároveň opraveny vodovodní vpusti a obnoveno vodorovné dopravní značení.

V Záchranné stanici Pavlov se teď starají o dvě liščátka.
VIDEO: V Pavlově se starají o dvě liščátka, traktoristé je našli v balíku slámy

Práce si vyžádají dopravní omezení pro řidiče i cestující městské hromadné dopravy.„Ulice Beckovského bude od křižovatky s ulicí Havlíčkova průjezdná v obou směrech. Patro parkoviště naproti budovy Policie ČR se po dobu oprav zavře. Na parkoviště u obchodního domu Alej se řidiči dostanou pouze z ulice Havlíčkova. Zastávky městské dopravy v ulici Husova se přesunou do ulice sídliště Pražská. Průchod pro pěší opravy neomezí,“ vysvětlil vedoucí odboru dopravy Martin Stehno.