Při slavnostním nástupu byla oceněna členka Okresního Sdružení Dobrovolných hasičů paní Šťastná medailí za mimořádné zásluhy a dlouhodobou práci pro Sbory Dobrovolných hasičů.

Za slunného, ale větrného, odpoledne se na Podmoklanském hasičském hřišti sešlo třináct hasičských družstev, aby změřily své síly v klasickém požárním útoku.  V prvním kole Poháru New Transport dominovalo družstvo domácích Podmoklan, jež časem 18.59 obsadilo první místo. Druhé místo obsadily Podmoklany B, třetí byli hasiči z Chotěboře a bramborovou medaili si odvezli hasiči z Ostružna. Na prvním místě v kategorii žen se umístily hasičky z Údav. První místo v kategorii veteránů obsadili veteráni z Údav.

Druhé kolo, Memoriál J.Fikara, se běžel na zkrácenou trať dvou hadic „B" . Toto kolo vyhrály Podmoklany A, před Podmoklany B, Dobkovem a Chotěboří. Kategorii žen vyhrály Údavy a kategorii veteránů Podmoklany.

O hlavní pohár, Pohár Podoubraví, soutěžila družstva v obou předchozích kolech, a to tím způsobem, že se sčítaly časy prvního a druhého kola. Po dvou bezchybných pokusech zvítězily Podmoklany A.

M. Málek