„Zcela zásadní komplikace vstoupila do rekonstrukce ulice Komenského, kdy se akciové společnosti Vodovody a kanalizace (VaK), nepodařilo opakovaně vysoutěžit dodavatele na rekonstrukci kanalizace v této ulici. I přes oslovení dalších dodavatelů, kteří právě staví přímo v našem městě, nedošlo k dohodě mezi VAK a oslovenými dodavateli, a město tak nemůže zahájit opravu této ulice,“ vysvětlil starosta Martin Kamarád.

Ruský tým patří k těm nejpočetnějším na evropském šampionátu. A také k nejžhavějším favoritům.
Mistrovství zakončí pilot v armádním Gripenu

Jak dodal, po trojstranném jednání mezi městem Přibyslav, společností M-silnice a společností VAK došlo k dohodě, že dojde k přesunu termínu rekonstrukce této ulice na květen 2018 s tím, že VAK zajistí do této doby rekonstrukci svých sítí v této lokalitě.

„Bohužel je to tak, nepřihlásil se nikdo, kdo by měl zájem o tuto zakázku, spočívající v rekonstrukci kanalizace pod ulici,“ sdělil za společnost VaK Jan Kadlec. Podle jeho názoru došlo k situaci, že většina firem, která se takovými pracemi zabývá, mají již plné kapacity nebo nasazují neúměrně vysoké ceny. Takže akciová společnost VaK vypíše nové výběrové řízení, zřejmě na podzim.