V krajských volbách figurovala na kandidátce až na 32. místě a svou účast ve volbách považovala pouze za vyjádření své osobní podpory ODS.

„V minulých volbách jsem se do krajského zastupitelstva dostala až ze 41. místa. Překvapilo mě to. Letos se situace zopakovala a byla jsem díky 758 preferenčním hlasům, které jsem od voličů dostala, zvolena z 32. pozice. A to mě překvapilo ještě víc. Voliči mi tak vyjádřili podporu a já je nechci a ani nemohu zklamat. Mandát přijmu a v zastupitelstvu budu hájit jejich zájmy," uvedla Fischerová.

Povzbudivý výsledek občanských demokratů, a to nejen na Vysočině, ale také v celé republice, chápe jako restart pravicové politiky u nás.

„Mrzí mě, že se do zastupitelstva kraje nedostal lídr naší kandidátky Zdeněk Geist, který v rámci kampaně odvel velký kus práce. Možná doplatil na to, že ho lidé na Vysočině ještě tolik neznají, tak jako například Miloše Vystrčila, Otu Bence či Jana Tecla," zamyslela se Fischerová.

V krajském zastupitelstvu působí Jana Fischerová nepřetržitě od roku 2000 a chtěla by pokračovat, tak jako doposud, v komisi pro cestovní ruch a vnější vztahy.